retete culinare
Singurul site culinar din Romania
cu explicatii si poze pas cu pas
pentru TOATE retetele publicate
Retete » Info culinar » Sfaturi practice » ulei

ULEI

retete Ai cautat: ulei si au fost gasite 24 sfaturi practice
Ulei pentru gatitUlei pentru gatit
685
Uleiul pentru gatit ramane clar si nu se solidifica daca i se adauga un praf de sare....
sfaturi practice
Ulei pentru prajitUlei pentru prajit
886
Uleiul in care ai prajit cartofi isi va pastra culoarea normala si il veti putea refolosi ...
sfaturi practice
Uleiul nu sare la prajitUleiul nu sare la prajit
897
Uleiul nu va mai sari la prajit daca pui in tigaie un varf de cutit de sare inainte de a turna ...
sfaturi practice
Cum pastram uleiulCum pastram uleiul
756
Uleiul in cantitate mare se pastreaza bine daca i se adauga o lingurita de sare de lamaie....
sfaturi practice
Sare in uleiSare in ulei
1083
Inainte de a pune o tigaie cu ulei pe foc este bine sa se puna putina sare in ulei pentru ...
sfaturi practice
Ulei folositUlei folosit
846
Daca se doreste sa se pastreze uleiul folosit la prajit trebuie sa se treaca printr-o strecuratoare ...
sfaturi practice
Ulei incinsUlei incins
817
Uleiul va fi suficient de incins atunci cand, punand un cartof pai in tigaie, acesta se va ...
sfaturi practice
Forme de prajituriForme de prajituri
1541
Formele de prajituri se ung cu ulei si se pot presara cu cacao in loc de faina. Prajiturile ...
sfaturi practice
Cum prajim carnacioriiCum prajim carnaciorii
1010
Carnaciorii crapa deseori cand ii prajim. Pentru a nu se intampla acest lucru, opariti-i mai ...
sfaturi practice
Salata de legumeSalata de legume
719
Cand preparati o salata de legume nu puneti uleiul in emulsie decat dupa ce ati amestecat ...
sfaturi practice
Evitati lipirea clatitelorEvitati lipirea clatitelor
716
Pentru a evita lipirea clatitelor de tigaie se presara putin zahar tos in uleiul incins....
sfaturi practice
Masline desarateMasline desarate
2431
Pentru ca maslinele sa nu fie atat de sarate, se inteapa in cateva locuri si se fierb, asezandu-se ...
sfaturi practice
Oua ochiuriOua ochiuri
1115
Ochiurile nu se mai lipesc de marginile tigaii daca in uleiul fierbinte puneti mai intai un ...
sfaturi practice
Snitel paneSnitel pane
1706
Snitelul pane devine mai fraged daca cu una, doua ore inainte de a-l praji se unge cu otet ...
sfaturi practice
Peste la gratarPeste la gratar
943
Pestele se pune pe gratarul incins, dupa ce s-a trecut prin ulei cald, astfel nu se va mai ...
sfaturi practice
Clatitele nu se mai lipescClatitele nu se mai lipesc
1957
Clatitele nu se mai lipesc de tigaie daca, peste uleiul incins, se presara putin zahar tos. ...
sfaturi practice
Carnea de vitaCarnea de vita
1231
Carnea de vita este mai pretentioasa, astfel ca pentru a obtine o friptura la gratar gustoasa, ...
sfaturi practice
Peste friptPeste fript
1670
Pestele se frige uns cu ulei pe gratar incins....
sfaturi practice
Snitele fragedeSnitele fragede
2359
Pentru ca snitelele sa fie fragede se pregatesc cu vreo doua ore inainte de a se pune la prajit, ...
sfaturi practice
Carnea tare de vanatCarnea tare de vanat
1013
Carnea tare de vanat porc mistret, caprioara, iepure se marineaza pentru a se fragezi ...
sfaturi practice
Cum pastram bulionulCum pastram bulionul
998
Bulionul ramas in cutie se pastreaza mai bine daca este transferat intr-un pahar, acoperind ...
sfaturi practice
Cum pastram drojdiaCum pastram drojdia
1022
Drojdia se pastreaza bine presata intr-un vas si acoperita cu putin ulei....
sfaturi practice
Peste prajitPeste prajit
1880
Pentru ca pestele prajit sa capete un gust mult mai bun, este recomandat sa fie tinut timp ...
sfaturi practice
Branza rasaBranza rasa
924
Branza nu se va lipi de razatoare atunci cand o radem, daca ungem razatoarea cu putin ulei. ...
sfaturi practice
retete Ai cautat: ulei si au fost gasite 24 sfaturi practice
Publicitate
Cum taiem carneaCum taiem carnea
27 noiembrie 2009
Cum sotam carneaCum sotam carnea
27 noiembrie 2009
Cum preparam carneaCum preparam carnea
27 noiembrie 2009
Supa mai bunaSupa mai buna
26 noiembrie 2009
Fierberea carniiFierberea carnii
26 noiembrie 2009
Cautari recente:
glazura coaja crocanta coaja moale fraged sosul fripturii Prepararea vinetelor budinca de orez lapte celuloza salata verde
Copyright © 2014 - Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare
retete